Kosmetika

Maria Nila Coils & Curls Treatment masque hloubkově vyživující maska na vlasy 250 ml

Značka: MARIA NILA
Produktová řada: Coils & Curls

Hloubkově vyživující maska na vlasy Maria Nila Coils & Curls Treatment masque hydratuje a regeneruje. Vyživuje i namáhanou pokožku hlavy bez zatížení.

739

Cena za 100 ml: 295,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Maria Nila Coils & Curls Treatment masque hloubkově vyživující maska na vlasy 250 ml

50157339

Úvod

Hloubkově vyživující maska na vlasy Maria Nila Coils & Curls Treatment masque hydratuje a regeneruje, vyživuje i namáhanou pokožku hlavy. Nezatěžuje délky, proto nedochází k plihnutí vlasů. Zanechává hebké a lesklé délky bez krepatění. Maska obsahuje komplex Curl Guard s bambuckým máslem, avokádovým olejem a šípkovým olejem, který dodává vlasům výživu a zabraňuje jejich lámání. Dále v něm najdete zklidňující směs s jojobovým olejem, aloe vera, výtažky z ibišku a vitaminu E. Má svěží a ovocnou vůni s tóny meruňky a maracuji. Komplex Colour Guard podporuje sytou barvu kadeří.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a vyživuje
  • nezatězuje délky
  • ideální na vlnité a kudrnaté vlasy
  • podporuje sytost barvy
  • veganské složení

Použití

Aplikujte masku na umyté, mokré vlasy tak, aby přípravek klouzal po vlasech směrem dolů. Kudrny rozčešte prsty nebo širokým hřebenem. Následně vlasy mačkejte směrem nahoru k pokožce hlavy, abyste podpořili vznik přirozených hladkých vlnek. Nechte působit 3-15 minut a důkladně opláchněte. Protože závěrečná ošetřující maska uzavře vlasovou kutikulu, nemusíte použít kondicionér.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.