Doplněk stravy

Extrifit Express Energy Gel Lime 80 g

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Express Energy Gel Lime je doplněk stravy pro každého, kdo potřebuje okamžitě vrátit energii k fyzickému či psychickému výkonu.

21
Ušetříte 13%

Původní cena:  24 Kč  ·  sleva 3 Kč

Cena za 100 g: 26,25 Kč

Nejnižší cena před slevou: 24 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Express Energy Gel Lime 80 g

50158340

Úvod

Extrifit Express Energy Gel Lime je doplněk stravy pro sportovce usilující o maximální intenzitu tréninku a pro všechny, kteří potřebují okamžitě vrátit energii k fyzickému či psychickému výkonu. Obsahuje taurin, tyrosin, kofein a vyvážený poměr tří druhů sacharidů (dextrózy, malodextrinu a isomaltulózy Palatinose™), které zajistí vašemu tělu dostatek energie na trénink. Kofein, kromě zbystření a zlepšení koncentrace pomáhá zvýšit vytrvalostní výkon při fyzické aktivitě. Přípravek navíc doplní draslík, hořčík a vápník – minerály, o které jste přišli pocením či únavou a které jsou nezbytné pro správnou funkci svalů.

Hlavní vlastnosti

  • vrací energii do sportovního i mentálního výkonu (kofein)
  • pomáhá nahradit minerální látky ztracené pocením
  • přípravek v kompaktním balení připravený k okamžité konzumaci

Dávkování

Express Energy Gel je určen k přímé konzumaci, můžete jej také naředit vodou (do 350 ml vody). Obsah sáčku užijte 20-30 minut před tréninkem nebo i v průběhu tréninku. Denní dávka je 1 sáček.


Složení

Dextróza, maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulóza), taurin, citran draselný, mléčnan vápenatý, L-tyrozin, citran hořečnatý, citran sodný, chlorid sodný, kofein bezvodý. Obsah minerálů: draslík 400 mg – 20 % RHP, hořčík 75 mg – 20 % RHP, vápník 160 mg – 20 % RHP. Přídatné látky: voda, xanthan (stabilizátor, zahušťovadlo), kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, sukralóza (sladidlo), sorban draselný a benzoan sodný (konzervační látky).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje kofein, není vhodné pro děti a těhotné ženy. Denní dávka (1 sáček) obsahuje 80 mg kofeinu. Produkt není vhodný pro osoby trpící přecitlivělostí na kofein. Dodržujte při užívání tohoto výrobku pitný režim. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.