Doplněk stravy

Extrifit Flexain Orange 1000 ml

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Flexain je komplexní doplněk stravy pro vaše klouby s obsahem základních chondroprotektiv, zvláště chondroitinu, glukosamin sulfátu a hydrolyzovaného kolagenu.

415
Ušetříte 10%

Původní cena:  459 Kč  ·  sleva 44 Kč

Cena za 1 litr: 415,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 459 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Flexain Orange 1000 ml

50158343

Úvod

Extrifit Flexain Orange je komplexní doplněk stravy s širokým spektrem aktivních látek pro vaše klouby. Obsahuje všechna důležitá chondroprotektiva: chondroitin sulfát, glukosamin sulfát, hydrolyzovaný kolagenn, MSM, kyselinu hyaluronovou + denní dávky vitamínů skupiny B, a zvláště vitaminu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Obsažený vápník a hořčík přispívají k udržení dobrého stavu kostí. Tekutý přípravek s příchutí pomeranče chutná jako skutečná ovocná šťáva! Díky této tekuté formě se všechny účinné látky lépe a rychleji vstřebají.

Aktivní látky v přípravku Elastor

  • hydrolyzovaný kolagen (kolagenní peptidy)
  • chondroitin sulfát je přirozenou a nezbytnou součástí kloubní chrupavky
  • glukosamin sulfát je látka tělu vlastní, která ovlivňuje metabolické děje v chrupavce
  • MSM je zdrojem organicky vázané síry, která je stavební látkou bílkovin a kolagenu v našem těle
  • kyselina hyaluronová
  • vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek
  • vápník a hořčík přispívají k udržení dobrého stavu kostí
  • kloubní free form aminokyseliny L-prolin a L-glycin
  • 40 dávek v jediné lahvi

Dávkování

Doporučená denní dávka je 2x 25 ml. Odměřenou dávku 25 ml koncentrátu rozmíchejte ve 420 ml vody. Hotový rozředěný nápoj konzumujte kdykoli v průběhu dne. Drobné hrudky jsou přirozenou součástí produktu – před každým použitím obsah lahve důkladně protřepejte!


Složení

Kolagenní hydrolyzát, MSM (dimethylsulfon), glukosamin sulfát 2KCl (z korýšů), chondroitin sulfát, mléčnan vápenatý (vápník), prolin, glycin, citran hořečnatý (hořčík), kyselina hyaluronová (sodná sůl), vitamín C, vitamín B3, vitamín E, vitamín B5, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B1, kyselina listová, biotin, vitamín B12. Přídatné látky a další složky: čištěná voda, aroma, kyselina citronová (regulátor kyselosti), sukralóza (sladidlo), xanthan a guma guar (stabilizátory), sorban draselný a benzoan sodný (konzervační látky), beta karoten (barvivo). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje surovinu pocházející z korýšů. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.