Doplněk stravy

Extrifit Iontex Forte Raspberry 600 g

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Iontex Forte Raspberry je špičkově sestavený iontový a regenerační nápoj pro doplnění minerálů, vitamínů a energie během sportovního výkonu a také po výkonu.

359
Ušetříte 10%

Původní cena:  399 Kč  ·  sleva 40 Kč

Cena za 1 kg: 598,33 Kč

Nejnižší cena před slevou: 399 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Iontex Forte Raspberry 600 g

50158352

Úvod

Extrifit Iontex Forte Raspberry je špičkově sestavený iontový a regenerační nápoj pro doplnění minerálních látek, vitamínů a energie během sportovního výkonu a také po výkonu. Množství minerálů a vitamínů je optimálně nastaveno podle denních doporučených dávek. Obsahuje tři vyvážené sacharidové zdroje dextrózu, maltodextrin a palatinózu (Isomaltulose™) – energie se tak ideálně uvolňuje. Iontex Forte můžete popíjet při sportovních výkonech různého charakteru – jak při cvičení ve fitness centru, tak při vytrvalostním tréninku či jiné pohybové aktivitě. Obzvláště vhodný je pro ty sporty, které mají delší trvání či při nichž dochází k větším ztrátám tekutin pocením.

Hlavní vlastnosti

  • zajistí dostatečnou hydrataci
  • doplní potřebné vitamíny a minerály
  • dodá energii díky třem vyváženým zdrojům sacharidů – dextróze, maltodextrinu a isomaltulóze

Dávkování

  • Užívejte 20 min před tréninkem a v jeho průběhu. Osoby s nižší tělesnou hmotností a/nebo nižší intenzitou výkonu: 1 dávka = 20 g, osoby s vyšší tělesnou hmotností a/nebo vyšší intenzitou výkonu: 1 dávka = 40 g.
  • Hypotonický nápoj: 20 g (1 odměrku) rozpusťte v 450-600 ml vody /40 g (2 odměrky) rozpusťte v 850-1 000 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg).
  • Isotonický nápoj: 20 g (1 odměrku) rozpusťte v 350 ml vody (osmolalita v rozsahu 275-305 mOsm/kg) / 40 g (2 odměrky) rozpusťte v 700 ml (osmolalita v rozsahu 275-305 mOsm/kg).
  • Maximální denní dávka: 4 odměrky.

Složení

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte maximální denní doporučenou dávku. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění

Dextróza, maltodextrin, palatinóza (isomaltulóza), citran hořečnatý, mléčnan vápenatý, citran draselný, citran sodný, taurin, dihydrogenfosforečnan draselný, chlorid sodný, vitamín C, vitamín B3, vitamín E, vitamín B5, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B1, kyselina listová, biotin, vitamín B12. Přídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), barvivo z červené řepy, aroma, sukralóza (sladidlo).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.