Doplněk stravy

Extrifit Magnesium Chelate 120 kapslí

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Magnesium Chelate je doplněk stravy s hořčíkem – magneziem v chelátové vazbě. Tato organická forma je pro náš organismus mimořádně dobře vstřebatelná.

349
Ušetříte 10%

Původní cena:  389 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 389 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Magnesium Chelate 120 kapslí

50158353

Úvod

Extrifit Magnesium Chelate je doplněk stravy s hořčíkem – magneziem v chelátové vazbě. Tato organická forma je pro náš organismus mimořádně dobře vstřebatelná. Hořčík podporuje rovnováhu elektrolytů, je důležitý pro normální činnost svalů, udržení normálního stavu kostí a zubů, účastní se energetického metabolismu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, podporuje syntézu bílkovin a glykogenu, podílí se na procesu dělení buněk. Přípravek je plněný do kapslí, jejichž výhodou je, že obsahují minimum balastních látek, které jsou nezbytné při výrobě tablet (například těžce stravitelných pojiv). Originální logo Extrifit® je natištěno přírodním barvivem.

Jaký význam má hořčík pro lidský organismus?

  • podporuje rovnováhu elektrolytů
  • přispívá k normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu kostí a zubů
  • účastní se energetického metabolismu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti
  • podporuje syntézu bílkovin a glykogenu
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1-4 kapsle denně spolu s jídlem. Denní dávku rozložte v průběhu dne a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Hořčík (bisglycinát hořečnatý). Přídatné látky: nosič maltodextrin, kapsle (želatina, minerální barvivo oxid železitý, přírodní lešticí látka šelak), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin (stearan hořečnatý). V 1 kapsli / 4 kapslích: hořčík 93,7 mg (25 % RHP) / 375 mg (100 % RHP). RHP – referenční hodnota příjmu (dříve doporučená denní dávka).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.