Doplněk stravy

Extrifit Multi Chelate 6! 90 kapslí

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Multi Chelate 6! je doplněk stravy s obsahem minerálních látek v chelátových vazbách. Tato organická forma je pro náš organismus mimořádně dobře vstřebatelná.

359
Ušetříte 10%

Původní cena:  399 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 399 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Multi Chelate 6! 90 kapslí

50158354

Úvod

Extrifit Multi Chelate 6! je doplněk stravy s obsahem minerálních látek v chelátových vazbách. Tato organická forma je pro náš organismus mimořádně dobře vstřebatelná. Šest důležitých minerálů – vápník, hořčík, měď, selen, zinek a železo vás podpoří při sportovním vytížení i v běžném režimu. Přípravek je plněný do kapslí, jejichž výhodou je, že obsahují minimum balastních látek, které jsou nezbytné při výrobě tablet (například těžce stravitelných pojiv). Originální logo Extrifit® je natištěno přírodním barvivem.

Jaké minerály Multi Chelate 6 obsahuje?

  • Hořčík podporuje rovnováhu elektrolytů, je důležitý pro normální činnost svalů, udržení normálního stavu kostí a zubů, účastní se energetického metabolismu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, podporuje syntézu bílkovin a glykogenu, podílí se na procesu dělení buněk.

  • Vápník přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, normální činnosti svalů, normální srážlivosti krve či funkci nervových přenosů, podílí se na procesu dělení a specializace buněk.

  • Selen podporuje normální spermatogenezi, funkci imunitního systému a činnost štítné žlázy. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů a k ochraně buněk před oxidativním stresem

  • Zinek se účastní syntézy bílkovin, metabolismu mastných kyselin a sacharidů, je důležitý pro dobrý stav kostí, pokožky, vlasů, nehtů, ale i zraku. Zinek přispívá k normálním kognitivním funkcím, k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a k normální plodnosti a reprodukci, podporuje fungování imunitního systému, působí jako antioxidant.

  • Železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle, účastní se energetického metabolismu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podporuje funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk.

  • Měď podporuje normální energetický metabolismus, činnost nervové soustavy, pigmentaci vlasů a pokožky, přenos železa v těle a funkci imunitního systému. Přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem.


Dávkování

Užívejte 3x denně 1 kapsli spolu s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Bisglycinát vápenatý, bisglycinát hořečnatý, bisglycinát železnatý, bisglycinát zinečnatý, selenomethionin, bisglycinát měďnatý. Přídatné látky: kapsle (želatina, minerální barvivo oxid železitý, přírodní lešticí látka šelak), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin (stearan hořečnatý).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.