Doplněk stravy

CYTOPLAN Saccharomyces Boulardii 250 mg 30 kapslí

Značka: CYTOPLAN

CYTOPLAN Saccharomyces Boulardii 250 mg je doplněk stravy s obsahem probiotické kultury kvasinek Saccharomyces boulardii. Podporuje růst prospěšných bakterií ve střevě.

339

Cena za 1 kus: 11,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: CYTOPLAN Saccharomyces Boulardii 250 mg 30 kapslí

50158462

Úvod

Probiotika se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra ovlivňuje trávení i zdraví organismu. K narušení rovnováhy střevní flóry může dojít např. užíváním antibiotik, změnou stravy nebo prostředí při cestování. Přípravek CYTOPLAN Saccharomyces Boulardii 250 mg obsahuje 5 miliard životaschopných kmenů Saccharomyces boulardii v jedné kapsli.

Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii, Saccharomyces cerevisiae var boulardii, jsou jedinečné tropické kvasinky, které se používají již více než půl století po celém světě. Působí pouze ve střevě a vyznačují se odolností vůči žaludečním kyselinám, žluči i antibiotikům. Není proto nutný odstup mezi užíváním Saccharomyces boulardii a antibiotiky. Saccharomyces boulardii je unikátní, přírodní a bezpečný mikroorganismus, který podporuje růst prospěšných bakterií ve střevech.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje až 5 miliard prospěšných bakterií v jedné kapsli
  • vhodný zejména pro lidi na cestách a při trávicích potížích během cestování v důsledku jejich schopnosti inhibovat růst špatných bakterií ve střevě.
  • vhodný pro lidi užívající antibiotika
  • odolný vůči žaludečním kyselinám a žluči
  • vhodný i při laktózové intoleranci

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně po jídle - ideálně alespoň ½ hodiny po jídle nebo před spaním. V akutním stavu je možné dávkování zvýšit na 1 kapsli 3x denně nebo dle doporučení lékaře.


Složení

Saccharomyces boulardii (poskytuje 5 miliard životaschopných kmenů) 250 mg v jedné kapsli.

Saccharomyces boulardii, HPMC (rostlinná celulóza, obal kapsle), hnědá rýžová mouka.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Vhodné pro děti od 3 měsíců, pro těhotné i kojící ženy. Vhodné pro vegetariány i vegany. Neobsahuje GMO, laktózu, pšenici, lepek, sóju, přidaný cukr, kvasnice, umělá barviva, živočišné složky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.