Doplněk stravy

Vegetology Vit D3 Vitashine 1000 IU 60 tablet

Značka: VEGETOLOGY

Vegetology Vit D3 Vitashine 1000 IU obsahuje rostlinný vitamin D v malých tabletách pro zdravé kosti, zuby i imunitní systém. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro vegany i vegetariány.

229

Cena za 1 kus: 3,82 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vegetology Vit D3 Vitashine 1000 IU 60 tablet

50158459

Úvod

Vegetology Vit D3 Vitashine 1000 IU je doplněk stravy s rostlinným vitaminem D pro podporu imunity a pohybového aparátu. Forma malých tablet určených ke žvýkání, drcení nebo polknutí umožňuje pohodlné dávkování pro všechny věkové kategorie. Vitamin D3 (cholekalciferol) napomáhá správnému fungování imunitního systému, přispívá k normálnímu vstřebávání i využití vápníku a fosforu v těle, přispívá k udržení dobrého stavu kostí, je důležitý pro zdravé zuby i normální funkci svalů. Obsažený vitamin D3 je veganský a získává se z lišejníků, které jsou jeho jedinečným organickým zdrojem.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin D přispívá k udržení dobrého stavu kostí, zubů i normální funkci svalů
  • vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání i využití vápníku a fosforu
  • vitamin D napomáhá správnému fungování imunitního systému
  • pro všechny věkové kategorie
  • vhodné pro vegany a vegetariány

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně ihned po jídle pro zajištění optimálního vstřebávání. Tablety Vit D3 1000 IU jsou malé a jsou určeny ke žvýkání (příp. rozdrcení) nebo spolknutí se sklenicí vody.


Složení

Vitamin D3 25 µg 1000 IU (500 % referenční hodnoty příjmu) v jedné tabletě.

Maltodextrin, vitamin D3 (kukuřičný škrob, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, arabská guma, askorbát sodný, D-alfa tokoferol, cholekalciferol), protihrudkující látky (kyselina stearová, stearan hořečnatý).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí. Pokud užíváte jakékoli předepsané léky nebo máte nějaké zdravotní potíže, vždy se před užíváním vitamínů nebo doplňků poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Neobsahuje GMO, laktózu, pšenici, lepek, sóju, cukr, kvasnice, umělá barviva, ořechy, žádné živočišné složky (jako např. mléko, vejce, ryby, korýši atd.).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.