Potraviny a nápoje

NATU Granola Banán & Maca 370 g

Značka: NATU

NATU Granola Banán & Maca s vysokým podílem ovoce a macy může být rychlá snídaně nebo výživná svačinka kdykoliv během dne. Bez lepku, vhodná pro vegany.

135

Cena za 100 g: 36,49 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NATU Granola Banán & Maca 370 g

50158577

Úvod

Nastartujte svůj den vlnou příjemné energie! Pečená ovocná granola s banánem a macou se o to dokonale postará! NATU Granola Banán & Maca v sobě ukrývá hned čtyři druhy ovoce – mrazem sušený banán a maliny, moruši černou a sladké fíky. Základem této pochoutky jsou bezlepkové ovesné vločky s vysokým obsahem vlákniny a cenných betaglukanů, které doplňuje lahodný arašídový krém.

Hlavní vlastnosti:

  • ručně vyráběná granola s vysokým podílem ovoce a macy
  • rychlá snídaně nebo výživná svačinka kdykoliv během dne
  • bez lepku a palmového tuku
  • slazena pouze kokosovým nektarem
  • veganské složení

Složení

Bezlepkové ovesné vločky, kokosový nektar, mandle loupané, kešu ořechy, fíky (97 % fíky, rýžová mouka), arašídový krém pražený, kokosový olej, moruše černá, strouhaný kokos, 3 % mrazem sušený banán, mrazem sušené maliny, 2 % maca žlutá prášek, himalájská růžová sůl. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

Doporučujeme si ji přimíchat do ranního smoothie, přihodit do jogurtu nebo zalít mlékem či rostlinným nápojem. Granolu můžete zobat i samostatně přímo z pytlíku nebo si připravit výživnou smoothie bowl. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.