Kosmetika

Dr. Max Sun Care Cream SPF50+ 50 ml

Značka: DR. MAX

Opalovací krém s velmi vysokou ochranou Dr. Max Sun Care Cream SPF50+ obsahuje optimální kombinaci UVB & UVA filtrů s panthenolem a vitaminem E pro ochranu a regeneraci pokožky.

Varianty produktu
249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Max Sun Care Cream SPF50+ 50 ml

50140828

Úvod

Opalovací krém Dr. Max Sun Care Cream SPF50+ obsahuje optimální kombinaci UVB & UVA filtrů s výtažkem ze zlaté mořské řasy Laminaria ochroleuca, a pomáhá tak chránit pokožku před negativními vlivy slunečního záření. Krém je obohacen o regenerační a zklidňující panthenol a vitamin E, který odbourává volné radikály, vznikající v pokožce při slunění, aby předcházel jejímu předčasnému stárnutí.

Výsledek

  • chrání pokožku před UVB & UVA zářením
  • podporuje regeneraci pokožky po slunění
  • vhodné pro citlivou pokožku
  • voděodolné
  • velmi vysoká ochrana SPF50+

Použití

Opalovací krém aplikujte na pokožku 15-30 minut před pobytem na slunci. Přípravek naneste na celé tělo v dostatečném množství (6 čajových lžiček). Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Jen pro vnější použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.