Kosmetika

Ahava Apple of Sodom vyhlazující pleťová esence 100 ml

Značka: AHAVA

Ahava Apple of Sodom vyhlazující pleťová esence příjemně osvěžuje pleť, hloubkově ji hydratuje pokožku a připravuje na další kosmetickou péči.

1 250
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ahava Apple of Sodom vyhlazující pleťová esence 100 ml

50158706

Úvod

Vyhlazující pleťová esence Ahava Apple of Sodom příjemně osvěžuje pleť a je ideální jako první krok kosmetické rutiny. Hloubkově hydratuje a připravuje pokožku na další kosmetickou péči. Tato lehká pleťová voda v sobě ukrývá směs hydratačních minerálů z Mrtvého moře s kmenovými buňkami ze sodomského jablka a přispívá k omlazení pleti.

Řada Apple of Sodom – luxusní vyhlazující péče

Luxusní řada Apple of Sodom se stejnojmennou patentovanou složkou Apple of Sodom™ sestává z minerálů z Mrtvého moře a výtažků rostliny Alotropis procera, známé jako "sodomské jablko". Produkty této řady vyhlazují pleť a vyplňují hluboké vrásky a zpevňují kontury. Rovněž pleti dodávají intenzivní hydrataci a notnou dávku výživy.

Patentovaná složka Osmoter™ - exkluzivní směs minerálů z Mrtvého moře

Ahava Osmoter™ je exkluzivní, vědecky vyvážená směs minerálů z Mrtvého moře. Zlepšuje stav pleti, napomáhá její regeneraci a udržení optimální hladiny hydratace. Výsledkem je obnovená elasticita a hebká pleť, jež se vyznačuje s mladistvým vzhledem

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje vzhled hlubokých vrásek
  • zjemňuje a vyhlazuje texturu pleti
  • osvěžuje a hydratuje pokožku
  • dodává pleti mladistvý vzhled
  • hypoalergenní a veganské složená

Složení

Osmoter™, Kyselina hyaluronová, Pentavitin, ATPeptide™.


Použití

Každé ráno a večer naneste na čistý obličej a krk dlaněmi či vatovým tamponkem. Aplikujte další kroky kosmetické rutiny. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.