Doplněk stravy

Nupreme Hempreme Omega 3-6-9 100 ml

Značka: NUPREME

Nupreme Hempreme Omega 3-6-9 obsahuje kombinaci přírodních olejů, které jsou bohaté na omega 3-6-9 mastné kyseliny, doplněné vitaminy D a K a extraktem z plodu černého pepře.

359

Cena za 100 ml: 35,90 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nupreme Hempreme Omega 3-6-9 100 ml

50158215

Úvod

Nupreme Hempreme Omega 3-6-9 je doplněk stravy s vyváženou kombinací přírodních olejů, které jsou bohaté na omega 3-6 a 9 mastné kyseliny. Tyto esenciální kyseliny náš organismus není schopen sám syntetizovat, a proto je musíme získávat prostřednictvím stravy. Důležitý je také poměr mezi omega-3 a omega- 6 mastnými kyselinami (ideální poměr v naší stravě by měl být v rozmezí od 1:1 do 1:4). Nenasycené mastné kyseliny mají příznivý vliv na naše zdraví a tělesné funkce. Přírodní oleje jsou v přípravku doplněny vitaminy D a K. Vitamin D je klíčový pro udržení normálního stavu kostí, svalů a zubů, a také pro správné fungování imunitního systému.

Hlavní složky:

  • za studena lisovaný konopný olej má optimální poměr omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin
  • olej z kamejky rolní je bohatý na vzácné mastné kyseliny (SDA) a (GLA), kyselina stearidonová (SDA) hraje klíčovou roli v řadě biochemických reakcí v našem těle, konkrétně v přeměně kyseliny alfa-linolenové (ALA) na kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA)
  • za studena lisovaný rakytníkový olej má vysoký obsah antioxidantů, rakytník řešetlákový má pozitivní vliv na udržení zdravého stavu imunitního systému, pokožky a kardiovaskulárního systému
  • vitaminy D3 a K2 příznivě ovlivňují metabolismus vápníku a tím udržení zdraví kostí, vitamin D přispívá ke zdravé imunitě
  • výtažek z plodu černého pepře působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 1 polévkovou lžíci (10 ml) denně, ideálně s jídlem.


Složení

Vitamin E 2,8 mg (23 % RHP), vitamin D3 1000 I.U. (165 % RHP), vitamin K2 150 µg (200 % RHP) v 10 ml. RHP - referenční hodnota příjmu. Za studena lisovaný konopný olej, olej z kamejky rolní, rakytníkový olej, vitamin D3 (vegan), vitamin K2 (vegan), černý pepř esenciální olej (certifikovaný pro vnitřní užití).

Struktura vybraných mastných kyselin V 10 ml:

OMEGA 3: kyselina alfa-linolenová ALA 2,1 g, kyselina stearidonová SDA 0,39 g, OMEGA 6: kyselina linolová LA 4,01 g, kyselina gama-linolenová GLA 0,29 g, OMEGA 9: kyselina olejová OA 0,87 g.

Výrobek je přírodního charakteru, uvedené hodnoty se mohou mírně lišit v závislosti na vlastnosti použitých surovin.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.