Doplněk stravy

Attpharm Okugen 90 tobolek

Značka: ATTPHARM

Attpharm Okugen je doplněk stravy s obsahem extraktu z borůvek, přírodních karotenoidů luteinu a zeaxanthinu, vitaminů C a E a zinku, který pomáhá udržet dobrý zrak.

489

Cena za 1 kus: 5,43 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Attpharm Okugen 90 tobolek

50158279

Úvod

Pro zdraví Vašich očí. Attpharm Okugen obsahuje borůvkový extrakt, karotenoidy lutein a zeaxanthin, beta karoten, vitaminy C, E a zinek. Borůvky (Vaccinium myrtillus) jsou bohatým zdrojem antioxidantů a podporují normální stav zraku, což je klíčové pro zdraví vašich očí. Lutein a zeaxanthin patří mezi karotenoidy, které jsou přirozenou součástí oční sítnice, nachází se ve žluté skvrně v lidském oku. Náš organismus je nedokáže sám syntetizovat, proto je vhodné je přijímat ve stravě. Vitaminy C a E tvoří nepostradatelnou součást antioxidačního systému a spolu se zinkem přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Hlavní vlastnosti:

  • borůvky přispívají k ochraně organizmu před oxidačním poškozením, pomáhají udržovat normální stav očí a normální činnost cévní soustavy
  • zinek je potřebný pro udržení dobrého zraku a přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A
  • beta karoten je prekurzorem vitaminu A, který přispívá k udržení normálního stavu zraku
  • karotenoidy lutein a zeaxanthin jsou přirozenou součástí oční sítnice
  • zinek a vitaminy C a E pomáhají chránit buňky před oxidačním poškozením

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Borůvky (Vaccinium myrtillus) extrakt z plodu 10:1 150 mg, vitamin C 80 mg (100 % RHP), lutein 20 mg, zeaxanthin 1,2 mg, zinek (bisglycinát zinečnatý) 8 mg (80 % RHP), beta karoten 5 mg (10 % RHP), vitamin E 12 mg (100 % RHP) v jedné tobolce. RHP ….. referenční hodnota příjmu.

Kapsle obsahuje hydroxypropylcelulózu a protispékavou látku hořečnatou sůl kyseliny stearové.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.