Kosmetika

Declaré Multi Lift Serum sérum s mořským kolagenem 50 ml

Značka: DECLARÉ
Produktová řada: Age Control

Declaré Multi Lift Serum sérum s mořským kolagenem a SRC-Complexem vyživuje a hydratuje pleť, redukuje vrásky a pigmentové skvrny. Pleť je po použití hebká a mladistvá.

1 490

Cena za 1 kus(tbl): 1 490,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Declaré Multi Lift Serum sérum s mořským kolagenem 50 ml

50158145

Úvod

Declaré Multi Lift Serum sérum s mořským kolagenem a SRC-Complexem nabízí pleti hned několik anti-aging účinků. Hned po nanesení vypíná pleť dlouhodobě ji zásobuje hydratací. Aktivně redukuje linky a vrásky a poradí si i s hyperpigmentací. Pleť je po použití ucelená, zářivá a mladistvě vypadající.

Hlavní vlastnosti:

  • vyživuje a hydratuje pleť
  • redukuje pigmentové skvrny
  • zmírňuje vzhled vrásek

Použití

Aplikujte ráno či večer po očištění pleti. Nanášejte pod váš obvyklý produkt péče o pleť. Vhodné pro každodenní použití či jako intenzivní kúru. Otočte víčkem proti směru hodinových ručiček (cca o ½ otáčky), mechanismus uzávěru se povysune směrem nahoru a pipeta se naplní sérem. Následně dotočte uzávěr o další ½ otáčky, čímž uzávěr otevřete. Sérum následně zmáčknutím uzávěru vytlačíte z pipety přímo na místo určení. 


O značce

Švýcarská značka Declaré působí na trhu od sklonku sedmdesátých let a byla první kosmetickou značkou navrženou speciálně na citlivou pleť. Přípravky splňují přísné farmaceutické předpisy a nejnovější koncepty produktů jsou vyvíjeny v předních vědeckých ústavech pod vedením R&D specialistů Declaré.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.