Kosmetika

Declaré Age Control Night Essential Serum lehké sérum 50 ml

Značka: DECLARÉ
Produktová řada: Age Control

Declaré Age Control Night Essential Serum lehké sérum intenzivně posiluje pleť a zpevňuje její kontury. Zároveň eliminuje pigmentové skvrny a zmírňuje případná podráždění.

1 750

Cena za 1 kus(tbl): 1 750,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Declaré Age Control Night Essential Serum lehké sérum 50 ml

50158146

Úvod

Ultralehké sérum Declaré Age Control Night Essential v sobě snoubí směs blahodárných látek, které pleť dokonale hydratují a obnovují. Během spánku dochází k regenerační fázi pleti, kdy ji sérum intenzivně posiluje a zpevňuje její kontury. Zároveň eliminuje pigmentové skvrny a zmírňuje případná podráždění.  Díky tomu je pleť hladká a vitální.

Blahodárný rostlinný Komplex SRC™ pro komfort citlivé pleti

Komplex Declaré SRC™ využívá aktivní složky rostlinného původu a kompenzuje nedostatky citlivé pleti. Tím posiluje ochrannou bariéru pokožky a posiluje její přirozenou odolnost.  Rovněž chrání pleť před stresem a bojuje proti předčasnému stárnutí.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a obnovuje pleť
  • zpevňuje povadlé kontury
  • eliminuje pigmentové skvrny

Složení

Komplex SRC™, kyselina hyaluronová, biophytex.


Použití

Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.


O značce

Švýcarská značka Declaré působí na trhu od sklonku sedmdesátých let a byla první kosmetickou značkou navrženou speciálně na citlivou pleť. Přípravky splňují přísné farmaceutické předpisy a nejnovější koncepty produktů jsou vyvíjeny v předních vědeckých ústavech pod vedením R&D specialistů Declaré.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.