Dentální hygiena

Beurer TB 50 elektrický zubní kartáček

Značka: BEURER

Rotační, oscilační elektrický zubní kartáček Beurer TB 50 nabízí 3 čistící programy, inteligentní tlakový senzor, časovač na 2 minuty a výdrž baterie až 45 dní.

NAVÍC BEURER LR 500 čistička vzduchu Při nákupu produktů značky Beurer, VitalPeak, Urbanista a Rio v minimální hodnotě 3999 Kč vč. DPH získáte NAVÍC BEURER LR 500 čističku vzduchu za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 690
Doprava zdarma

O produktu: Beurer TB 50 elektrický zubní kartáček

50158090

Úvod

Zefektivněte vaší dentální hygienu elektrickým zubním kartáčkem! Beurer TB 50 nabízí rotační a oscilační technologii čištění, díky kterým budou vaše zuby zářit zdravím. Kartáček nabízí 3 individuální čisticí programy a integrovaný tlakový senzor. Tato funkce sleduje tlak při čištění zubů a upozorňuje vás, pokud tlačíte příliš silně. Vestavěný 2minutový časovač vám pomáhá udržet doporučenou dobu čištění a zlepšit účinnost péče o vaše zuby. Baterie kartáčku má výdrž až 45 dní, indikátor nabíjení vám poskytne informace o jejím stavu, a o plné nabití se následně postará indukční nabíječka. Součástí balení je jedna kartáčková hlavice, kterou byste měli měnit po 3 měsících, aby byly výsledky čištění vždy dokonalé. Beurer TB 50 je dokonalý pomocník na doma i na cesty, dodává se s praktickým cestovním pouzdrem.

Hlavní vlastnosti:

  • elektrický zubní kartáček s oscilačně-rotačními pohyby
  • 3 režimy čištění
  • tlakový senzor
  • 2minutový časovač
  • výdrž baterie až 45 dní
  • indukční nabíjení

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.