Potraviny a nápoje

GymBeam MoiMüv Protein Flapjack blueberry muffin 90 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam MoiMüv Protein Flapjack blueberry muffin spolehlivě zažene hlad a chutě na sladké a dodá 20 g bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

45

Cena za 100 g: 50,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam MoiMüv Protein Flapjack blueberry muffin 90 g

50153473

Úvod

Lahodná chuť ovesných vloček a ovocné pyré s kousky borůvek tvoří chutný snack s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny. GymBeam MoiMüv Protein Flapjack blueberry muffin spolehlivě zažene hlad a chutě na sladké a dodá 20 g bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

Hlavní vlastnosti

  • 22 % proteinu
  • vysoký obsah vlákniny
  • s kousky borůvek

Složení

Ovesné vločky 21 %, rostlinné oleje (palmový olej, řepkový olej), vláknina z kořene čekanky, syrovátkový proteinový izolát 11 %, invertní sirup, pšeničný protein 8 %, datlový sirup, rybíz (rybíz, slunečnicový olej), glycerin, kousky borůvek 4,5 %, ovocné džusy a pyré z koncentrátu (borůvkové pyré, jablečné pyré, borůvková šťáva), cukr, glukózo-fruktózový sirup, rýžová mouka, želírující látka [pektin, palmový tuk, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aromata, citrusová vláknina], sójové proteinové křupky 4 % (sójový proteinový izolát, tapiokový škrob), aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.