Doplněk stravy

Neuraxpharm GamaNEURAX 30 tablet

Neuraxpharm GamaNEURAX je doplněk stravy s obsahem uridin-5‘-monofosfátu v kombinaci kyselinou listovou a vitaminem B12. Pro správné fungování nervového systému.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

279

Cena za 1 kus: 9,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neuraxpharm GamaNEURAX 30 tablet

50114549

Úvod

Doplněk stravy Neuraxpharm GamaNEURAX obsahuje nukleotid uridin-5′-monofosfát v kombinaci s vysokým obsahem kyseliny listové a vitaminu B12. Uridin-5‘-monofosfát se v našem těle podílí na tvorbě nukleových kyselin (RNA), které jsou součástí struktury membrán nervových buněk. Vitamin B12 a kyselina listová jsou přítomné v bioaktivní, pro organismus přímo využitelné formě. Kyselina listová (folát) a vitamin B12 se podílí na procesu dělení buněk a pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání. Vitamin B12 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.


Dávkování

Dospělí užívají 1x denně 1 tabletu. Dostatečně zapijte vodou.


Složení

Uridin-5‘-monofosfát 50 mg, kyselina listová (L-methylfolát vápenatý) 400 µg (200 % RHP), vitamin B12 (methylcobalamin) 30 µg (1 200 % RHP) v jedné tabletě. RHP=referenční hodnota příjmu.

Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, uridin-5‘-monofosfát, protispékavá látka: stearan hořečnatý, barvivo: betanin, potahová látka bílá VIVACOAT (hypromelóza, oxid titaničitý, polydextróza, talek, propylenglykol), potahová látka COLORCON hnědá (hypromelóza, polydextróza, oxid titaničitý, talek, oxidy železa, maltodextrin, MCT – glyceridy), kyselina listová (L-methylfolát vápenatý), vitamin B12 (methylcobalamin).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.