Kosmetika

Inlight BIO Zpevňující sérum na krk 50 ml

Značka: INLIGHT

BIO Zpevňující sérum na krk od značky Inlight viditelně vyhlazuje a rozjasňuje namáhanou pokožku na krku i dekoltu. Redukuje pigmentové skvrny i vrásky.

1 990

Cena za 1 kus(tbl): 1 990,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Inlight BIO Zpevňující sérum na krk 50 ml

50158135

Úvod

BIO Zpevňující sérum na krk od značky Inlight viditelně vyhlazuje a rozjasňuje namáhanou pokožku na krku i dekoltu. Pokožka na krku a v dekoltu má jiné složení než pleť na obličeji. Kvůli nižšímu počtu mazových žláz je tenčí a sušší, obsahuje méně kolagenu, a proto je náchylnější ke vzniku vrásek. Negativně na pokožku působí sluneční paprsky, gravitace, ale i používání telefonů a počítačů, které nutí krk udržovat v předklonu.

Zmírňuje stárnutí pleti a redukuje pigmentové skvrny

Sérum obsahuje retinol, vitamin E, kyselinu linolovou a suché oleje i bylinné extrakty se stahujícími a antioxidačními vlastnosti. Chrání pleť před volnými radikály a působí na pigmentové skvrny, které zesvětlují. Sérum také stimuluje produkci kolagenu a elastinu v pokožce a tím zvyšuje její pevnost a pružnost. Navrací pokožce svěží a mladistvý vzhled

Hlavní vlastnosti:

  • viditelně vyhlazuje a rozjasňuje pleť
  • redukuje pigmentové skvrny
  • navrací pokožce svěží a rozjasněný vzhled

Použití

Stiskněte 2-3x pumpičku, sérum zahřejte v dlaních a jemně vmasírujte do pokožky. Nanášejte  na napnutý krk směrem od dekoltu ke krku až k čelisti. Tento postup opakujte 3-5x. Aplikujte každé ráno a večer. Ideální na všechny typy pleti včetně citlivé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.