Doplněk stravy

Neuraxpharm NeuraxBiotic Spectrum 30 sáčků

Neuraxpharm NeuraxBiotic Spectrum je doplněk stravy s obsahem probiotického kmene Lactobacillus plantarum PS128 ve formě sáčků. Vhodné pro děti od 3 let a dospělé.

555

Cena za 100 g: 1 681,82 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neuraxpharm NeuraxBiotic Spectrum 30 sáčků

50118860

Úvod

Neuraxpharm NeuraxBiotic Spectrum obsahuje probiotický kmen Lactobacillus plantarum PS128, který díky speciálnímu výrobnímu procesu může projít žaludkem bez ztráty účinku a usadit se ve střevě. Přípravek je určen pro děti od 3 let a dospělé, kteří potřebují modulovat své chování přirozenou cestou. Vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku a laktózy.


Dávkování

Užívejte 1-2 sáčky denně. Obsah nasypte přímo do úst nebo ho rozpusťte ve sklenici vody, případně jiného nápoje, který není horký ani sycený. Doporučujeme užívat dlouhodobě, minimálně 3 měsíce.


Složení

Lactobacillus plantarum PS128 30 x 109 UFC v jednom sáčku.

Zahušťovadlo: maltodextrin; sladidla: erythritol, isomalt, xylitol, sukralóza; Lactobacillus plantarum PS 128, protispékavá látka: oxid křemičitý; aroma, sladidlo sukralóza.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Obsahuje polyalkoholy, nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Bez lepku, bez laktózy. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.