Dentální hygiena

Beurer TB 30 elektronický zubní kartáček

Značka: BEURER

Rotační, oscilační elektrický zubní kartáček Beurer TB 30 nabízí 2 čistící programy, časovač na 2 minuty a výdrž baterie až 20 dní. Stav baterie indikuje kontrolka nabití.

NAVÍC BEURER LR 500 čistička vzduchu Při nákupu produktů značky Beurer, VitalPeak, Urbanista a Rio v minimální hodnotě 3999 Kč vč. DPH získáte NAVÍC BEURER LR 500 čističku vzduchu za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
985
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beurer TB 30 elektronický zubní kartáček

50158089

Úvod

Zefektivněte vaší dentální hygienu elektrickým zubním kartáčkem! Beurer TB 30 nabízí rotační a oscilační technologii čištění, díky kterým budou vaše zuby zářit zdravím. Kartáček nabízí 2 individuální čisticí programy: Clean na důkladné a účinné čištění, a Sensitive, který je vhodný k šetrnější péči o citlivé zuby a dásně. Vestavěný 2minutový časovač vám pomáhá udržet doporučenou dobu čištění a zlepšit účinnost péče o vaše zuby. Baterie kartáčku má výdrž až 20 dní, indikátor nabíjení vám poskytne informace o jejím stavu, a o plné nabití se následně postará indukční nabíječka. Součástí balení je jedna kartáčková hlavice, kterou byste měli měnit po 3 měsících, aby byly výsledky čištění vždy dokonalé. Beurer TB 30 je dokonalý pomocník na doma i na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • elektrický zubní kartáček s oscilačně-rotačními pohyby
  • 2 režimy čištění (Clean a Sensitive)
  • 2minutový časovač
  • výdrž baterie až 20 dní
  • indukční nabíjení

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.