Kosmetika

Yves Rocher Bain de Nature Sprchový gel mango & koriandr náplň 600 ml

Produktová řada: Bain de Nature

Yves Rocher Bain de Nature Sprchový gel mango & koriandr náplň se postará nejen o očistu těla, ale i relaxaci mysli. Příjemná vůně provoní pokožku a celou koupelnu.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
259

Cena za 100 ml: 43,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Bain de Nature Sprchový gel mango & koriandr náplň 600 ml

50158836

Úvod

Sprchový gel Bain de Nature mango & koriandr vytvoří nadýchanou pěnu, která bude opečovávat vaši pokožku, zvláční ji a zanechá hebkou na dotek. Zahalte se do příjemné vůně a užijte si své chvilky pohody a klidu. Lahvička se dá po použití 100% zrecyklovat, takže uděláte radost i přírodě. 

Hlavní vlastnosti:

  • propůjčí pokožce nádhernou vůni
  • brání vysoušení během mytí
  • obsahuje 95 % ingrediencí přírodního původu
  • ekologická náhradní náplň
  • veganské složení

Použití

Sejměte uzávěr náhradní náplně, poté vložte hrdlo náplně do hrdla dávkovače na sprchový gel a nechte volně proudit, případně mírným tlakem průtok urychlete. Našroubujte zpět pumpičku dávkovače a váš sprchový gel je připraven k použití! Obal od náhradní náplně recyklujte. Papírovou kartičku si uschovejte, obsahuje důležité informace.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.