Doplněk stravy

Kendamil pro-comfort Baby drops 0-3 let 7,5 ml

Značka: KENDAMIL

Kendamil pro-comfort Baby drops 0-3 let je doplněk stravy s probiotiky a prebiotikem pro malé děti a kojence od narození. Kapky obsahují tři bakteriální kmeny.

585

Cena za 100 ml: 780,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kendamil pro-comfort Baby drops 0-3 let 7,5 ml

50158712

Úvod

Kendamil pro-comfort Baby drops 0-3 let je doplněk stravy s probiotiky a prebiotikem pro malé děti a kojence již od narození. Kapky obsahují tři bakteriální kmeny k doplnění bifidobakterií a laktobacilů, které jsou přirozenou součástí střevního mikrobiomu. Fruktooligosacharidy (FOS) jsou probiotika – živiny těchto prospěšných bakterií.

Hlavní vlastnosti

  • péče o rovnováhu střevní mikrobioty
  • vhodné při a po používání antibiotik
  • obsahují 3 bakteriální kmeny + prebiotika FOS
  • 375 milionů živých bakterií v denní dávce
  • vhodné pro děti od narození do 3 let

Dávkování

Podávejte 5 kapek denně. Nakapejte přímo do úst, na lžíci nebo do mateřského či případně do umělého mléka. Nemíchejte s tekutinami teplejšími než 40 °C! Před upotřebením protřepejte lahvičku do zakalení tekutiny.


Složení

Slunečnicový olej (Helianthus annuus L.), Lactobacillus reuteri FloraActive 12246-CU, Lactobacillus rhamnosus FloraActive 19070-2, Biffidobacterium lactis FloraActive 32269, fruktooligosacharidy. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Produkt není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Podávání dětem mladším 6 týdnů konzultujte s dětským lékařem. Skladujte při pokojové teplotě nebo v lednici. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.