Doplněk stravy

Viridian Myo-Inositol & Folic Acid 120 g

Značka: VIRIDIAN

Viridian Myo-Inositol & Folic Acid je doplněk stravy pro ženy s obsahem myo-inositolu a denní dávkou kyseliny listové.

429

Cena za 100 g: 357,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Viridian Myo-Inositol & Folic Acid 120 g

50158415

Úvod

Viridian Myo-Inositol & Folic Acid je doplněk stravy pro ženy s obsahem myo-inositolu a denní dávkou kyseliny listové. Kyselina listová nebo také folát přispívá k normální krvetvorbě, k normální syntéze aminokyselin, normální psychické činnosti, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, podílí na procesu dělení buněk či růstu zárodečných tkání během těhotenství.

Co mají společného doplňky stravy Viridian?

  • přírodní formy bioaktivních látek, které jsou využitelné pro tělo
  • suroviny z ekologického pěstitelství
  • jsou vyrobené bez balastních příměsí
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • bez umělých sladidel
  • bez palmového tuku
  • neobsahují ozařované složky
  • žádné GMO složky

Dávkování

Užívejte 2 g (2 plné odměrky) 2x denně nebo dle doporučení lékaře. Rozmíchejte ve vodě nebo šťávě. Užívejte s jídlem. Odměrka je součástí balení.


Složení

 2 g obsahují: Myo-Inositol 2 000 mg, kyselina listová (získaná z citronové kůry v bio kvalitě) 200 µg (100 % referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek).


Upozornění

Není vhodné pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.


O značce

Značka Viridian, která je v rodinném vlastnictví a není součástí žádné farmaceutické ani jiné korporace, si zakládá si na etickém přístupu k zákazníkům i obchodním partnerům. Suroviny získává od lokálních pěstitelů a vždy se snaží o ekologickou nezávadnost svých produktů. Doplňky stravy, které vyrábí pochází z ekologického pěstitelství a jsou vyrobené bez balastních příměsí. Značka Viridian Nutrition je držitelem Královské pečeti kvality, která je nejprestižnějším britským oceněním garantující maximální možné standardy.

Ekologické lahvičky

Viridian plní své produkty do skleněných lahviček z takzvaného amber glass, které chrání obsah před světlem a teplem. Zároveň je lze recyklovat nebo použít znovu. Uzávěry z recyklovatelného hliníku jsou opatřené pečetí z kukuřičného škrobu – Viridian nepoužívá žádné plasty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.