Doplněk stravy

Viridian Ultimate Beauty Complex 60 kapslí

Značka: VIRIDIAN

Viridian Ultimate Beauty Complex je paleta vitamínů, minerálů a fytoživin pro podporu vlasů, nehtů a pokožky.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

355

Cena za 1 kus: 5,92 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Viridian Ultimate Beauty Complex 60 kapslí

50158420

Úvod

Viridian Ultimate Beauty Complex je paleta vitamínů, minerálů (biotin, zinek, selen) a fytoživin pro podporu vlasů, nehtů a pokožky (přeslička). Přípravek také obsahuje zdroj organické síry MSM, která je součástí aminokyselin methioninu a cysteinu, Ten dále souvisí například se stavbou bílkoviny keratinu. Keratin se nachází ve vlasech a nehtech a podporuje jejich tvorbu, pevnost a kvalitu.

Co mají společného doplňky stravy Viridian?

  • přírodní formy bioaktivních látek, které jsou využitelné pro tělo
  • suroviny z ekologického pěstitelství
  • jsou vyrobené bez balastních příměsí
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • bez umělých sladidel
  • bez palmového tuku
  • neobsahují ozařované složky
  • žádné GMO složky

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře.


Složení

2 kapsle veganské obsahují: MSM (methyl sulfonyl methan) 950 mg, obal kapsle rostlinná celulóza, askorbát zinečnatý [z toho Vitamín C 80 mg (100 %*), Zinek 15 mg (150 %*)], Ester CTM [vitamín C 78 mg (97,5 %*), vápník 9 mg (1%*), L-threonát vápenatý 900 µg], kůra z borovice extrakt (95 % OPC) 25 mg, hroznová semínka extrakt (95  % OPC) 25 mg, přeslička extrakt (4:1) (2% křemík) 15 mg (z toho křemík 300 µg), bisglycinát železnatý 10 mg (71,4 %*), Dunaliella salina algae (z toho beta-karoten 5 mg, cryptoxanthin 76 µg, alfa karoten 316 µg, zeaxanthin 64 µg, lutein 50 µg), citrát měďnatý 1 mg (100 %*), biotin 500 µg (1 000 %*), L-selenomethionin 100 µg (181 %*). * Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. OPC – komplex oligomerních proantokyanidinů.


Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, pokud není doporučeno lékařem. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Značka Viridian, která je v rodinném vlastnictví a není součástí žádné farmaceutické ani jiné korporace, si zakládá si na etickém přístupu k zákazníkům i obchodním partnerům. Suroviny získává od lokálních pěstitelů a vždy se snaží o ekologickou nezávadnost svých produktů. Doplňky stravy, které vyrábí pochází z ekologického pěstitelství a jsou vyrobené bez balastních příměsí. Značka Viridian Nutrition je držitelem Královské pečeti kvality, která je nejprestižnějším britským oceněním garantující maximální možné standardy.

Ekologické lahvičky

Viridian plní své produkty do skleněných lahviček z takzvaného amber glass, které chrání obsah před světlem a teplem. Zároveň je lze recyklovat nebo použít znovu. Uzávěry z recyklovatelného hliníku jsou opatřené pečetí z kukuřičného škrobu – Viridian nepoužívá žádné plasty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.