Veterinární přípravky

Francodex Šampon proti zápachu pro psy 250 ml

Značka: FRANCODEX

Šampon Francodex obsahuje komplex látek, které účinně působí proti přirozenému pachu vašeho psa. Na dlouhou dobu ho neutralizuje a oddaluje jeho návrat.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Francodex Šampon proti zápachu pro psy 250 ml

50159140

Úvod

Už bylo dost zápachu "mokrého psa"! Šampon Francodex obsahuje komplex látek, které účinně působí proti přirozenému pachu vašeho psa. Namísto překrývání pachu psa umělými vůněmi, komplex proti zápachu jej po dlouhou dobu neutralizuje a oddaluje jeho návrat. Díky restrukturalizačním vlastnostem ceramidů jsou kůže a srst vašeho psa posíleny a chráněny před škodlivými účinky vnějších vlivů. Esenciální mastné kyseliny hydratují pokožku a zvyšují přirozenou krásu srsti. Šampon má neutrální pH, takže nedráždí ani citlivou pokožku, a udržuje její přirozenou hladinu hydratace. Lze používat dle potřeby.

Hlavní vlastnosti:

  • trvalá eliminace zápachu
  • posiluje kůži a srst
  • hydratuje srst a zanechává ji lesklou a zdravou

Složení

Jemná čisticí báze – komplex proti zápachu – ceramidy a esenciální mastné kyseliny. Obsahuje ethoxylovaný alkohol, C12-C14; sulfáty; sodné soli; 1-propanaminium, 3-amino-N-(karboxymethyl)-N,N-dimethyl-, N-koko acyl deriváty, hydroxidy, vnitřní soli; 3-((C12-18)-acylamino)-N-(2-((2-hydroxyethyl)amino)-2-oxoethyl)-N,N-dimethyl-1-propanaminium chlorid.


Použití

Před použitím protřepejte. Důkladně navlhčete zvíře vlažnou vodou, naneste malé množství šamponu a vmasírujte do srsti a kůže, aby se pěna rovnoměrně rozprostřela. Ponechte několik minut, poté důkladně opláchněte. Opakujte postup a vysušte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.