Veterinární přípravky

Francodex Šampon proti vypadávání chlupů pro psy 250 ml

Značka: FRANCODEX

Šampon proti vypadávání chlupů Francodex je ideální společník pro období línání vašeho psa. Má neutrální pH, takže nedráždí ani citlivou pokožku, a udržuje její přirozenou hladinu hydratace.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Francodex Šampon proti vypadávání chlupů pro psy 250 ml

50159141

Úvod

Šampon proti vypadávání chlupů Francodex je ideální společník pro období línání vašeho psa. Tento šampon lze zvláště doporučit pro domácí zvířata s problémy se srstí. Má neutrální pH, takže nedráždí ani citlivou pokožku, a udržuje její přirozenou hladinu hydratace. Vitaminový komplex přípravku bohatý na vitamin F a esenciální mastné kyseliny podporuje metabolismus srsti. Šampon obsahuje látky usnadňující rozčesávání srsti. Lze používat dle potřeby.

Hlavní vlastnosti:

  • péče o srst během línání
  • neutrální pH šamponu nedráždí citlivou pokožku a udržuje hydrataci
  • vitaminový komplex podporuje metabolismus srsti a její zdraví

Složení

Jemná čisticí báze, vitaminový komplex, esenciální mastné kyseliny, demineralizovaná voda. Obsahuje N,N-bis (2-hydroxyethyl) dodecanamid; galactomannan (2-hydroxypropyl) trimethylamoniumchlorid ether.


Použití

Před použitím protřepejte. Důkladně navlhčete zvíře vlažnou vodou, naneste malé množství šamponu a vmasírujte do srsti a kůže, aby se pěna rovnoměrně rozprostřela. Ponechte několik minut, poté důkladně opláchněte. Opakujte postup a vysušte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.