Veterinární přípravky

Francodex Dental Kit zubní pasta a kartáček pro psy 70 g

Značka: FRANCODEX

Zubní souprava pro psy Francodex Dental Kit obsahuje zubní pastu, oboustranný kartáček (malý, velký) a kartáček na prst. Pomocí účinné dentální hygieny pomáhá snižovat tvorbu zubního kamene, čistí zuby a osvěžuje dech.

296
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Francodex Dental Kit zubní pasta a kartáček pro psy 70 g

50159144

Úvod

Zubní souprava pro psy Francodex Dental Kit obsahuje zubní pastu, oboustranný kartáček (malý, velký) a kartáček na prst. Pomocí účinné dentální hygieny pomáhá snižovat tvorbu zubního kamene, čistí zuby a osvěžuje dech. Zubní pasta obsahuje složky, které napomáhají osvěžovat dech: petržel, eukalyptus a skořicové oleje.

Hlavní vlastnosti:

  • sada k péči o chrup vašeho psa
  • obsahuje pastu na zuby, oboustranný kartáček a kartáček na prst
  • snižuje tvorbu zubního kamene, čistí zuby a osvěžuje dech

Složení

Složení zubní pasty: filtrovaná voda, uhličitan vápenatý, glycerin, inulin, mono a diglyceridy mastných kyselin, sodium tripolyphosphate Analytické složky na kg: Konzervační látky, barviva, přísady: Carboxymethylcellulose, anýzový olej, olej ze semen petržele, eukalyptový olej, skořicový olej. Analytické složky na kg: Konzervační látky, barviva, přísady: Carboxymethylcellulose, anýzový olej, olej ze semen petržele, eukalyptový olej, skořicový olej.


Použití

Nejdříve psa připravte na čištění zubů. Jemně mu masírujte prsty vnější část tlamy. Opakujte po dobu několika dní, aby si váš mazlíček zvykl. Čištění zubů: naneste malé množství zubní pasty na prst a nechte ji olíznout vaším mazlíčkem. Poté naneste malé množství na zubní kartáček a umožněte mu slízat ji z kartáčku, aby si na ni zvykl. Začněte čistit zuby krátkými tahy tam a zpět. Netlačte. Čištěte kartáčkem pouze několik zubů najednou a v průběhu celé procedury svého domácího mazlíčka chvalte. Mazlíček by měl mít vždy k dispozici čerstvou vodu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.