Zdravotnické prostředky

Audispray Ultra ušní sprej 20 ml

Značka: AUDISPRAY

Audispray Ultra ušní sprej je zdravotnický prostředek, který pomáhá odstraňovat ušní maz. Rozpouští a rozkládá ušní mazovou zátku. Vhodné pro dospělé a děti od 3 let.

205
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Audispray Ultra ušní sprej 20 ml

50159022

Úvod

Zdravotnický prostředek Audispray Ultra ušní sprej pomáhá čistit ucho. Rozpouští a odstraňuje ušní mazovou zátku. Audispray Ultra obsahuje dvě povrchově aktivní látky, dioktylsulfosukcinát sodný, který rozkládá složky mazu v zátce nebo nánosu ušního mazu a etoxydiglykol rozpouštějící tukové látky v mazu. Přípravek je vhodný pro děti od 3 let i dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • rychlé rozpouští mazovou zátku
  • sprej bez vyplachování
  • s ultra jemnou patentovanou tryskou

Složení

Voda, ethoxydiglykol, dioktylsulfosukcinát sodný, fenoxyethanol, triethanolamin.


Použití

K odstranění ušního mazu aplikujte 2 vstříknutí 2x denně po dobu 5 dnů. Před odstraněním mazové zátky lékařem aplikujte 4 vstříknutí do zvukovodu 15 až 30 minut před zákrokem.

Trysku nasměrujte k uchu a do zvukovodu, 2x vstříkněte. Držte nádobku ve svislé poloze. Kořen ucha několik vteřin masírujte. Nechte přípravek působit 15 až 30 minut. Poté hlavu nakloňte na stranu, aby vytekla přebytečná tekutina a setřete ji. Trysku po každém použití opláchněte v teplé vodě.


Upozornění

Nepoužívejte při infekcích ucha nebo obecně u kohokoliv, kdo má nebo měl problémy s ušima (závratě, lékařské ošetření nebo chirurgické zákroky v minulosti). Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na kteroukoliv ze složek. Vyhněte se zejména kontaktu s očima, v případě kontaktu oko důkladně vypláchněte vodou. Není určeno pro děti do 3 let.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.