Potraviny a nápoje

Allnature Yuzu Korean drink 500 g

Značka: ALLNATURE

Allnature Yuzu Korean drink je ovocný koncentrát s kousky dužiny, vhodný k přípravě ledového koktejlu i teplého nápoje. Obsahuje vitamín C, který působí jako antioxidant.

189

Cena za 100 g: 37,80 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature Yuzu Korean drink 500 g

50155846

Úvod

Exotické osvěžení s citrusy Yuzu. Toto ovoce, připomínající větší mandarinku, má intenzivnější chuť a vůni než jiné citrusové plody. Allnature Yuzu Korean drink je ovocný koncentrát s kousky dužiny, vhodný k přípravě ledového letního koktejlu i teplého nápoje. Jeho neodolatelné aroma pozvedne chuť chlazeného dezertu, hodí se do zmrzlin a ovocných pohárů i jako základ dresinku. Obsahuje vitamín C, který podporuje imunitu a působí jako antioxidant.

Hlavní vlastnosti

  • svěží chuť a intenzivní citrusové aroma
  • vhodné k přípravě teplých i studených nápojů
  • obsahuje vitamin C

Složení

Slazená dřeň citrusu yuzu 60 % (citrus yuzu 50 %, cukr), fruktóza, kyselina citronová 0,8 %. Přidané látky: karboxymeltyl sodná sůl celulózy, vitamín C (kyselina L-askorbová).


Použití

Doporučené ředění: Do sklenice odměřte 250 ml horké nebo studené vody a 1 plnou polévkovou lžící (35 g) a důkladně promíchejte. Balení obsahuje přibližně 15 porcí. Po otevření uchovávejte při teplotě do 8 °C a spotřebujte do 14 dnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.