Doplněk stravy

IvyBears Boost Energy vitamíny na energii 60 ks

Značka: IVYBEARS

IvyBears Boost Energy vitaminy na energii jsou gumoví medvídci s obsahem taurinu, kofeinu a vitaminů B6 a B12, které zmírňují únavu a dodávají energii.

575

Cena za 1 kus: 9,58 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: IvyBears Boost Energy vitamíny na energii 60 ks

50160855

Úvod

Jste unavení, potřebujete dodat energii a povzbudit? Gumoví medvídci IvyBears Boost Energy vitaminy na energii obsahují komplex s taurinem, kofeinem, vitaminem B6 a B12. Vitaminy B6 a B12 podporují energetický metabolismus a snižují únavu. Vitaminový komplex obsahuje pouze vědecky ověřené ingredience, které prochází přísnou kontrolou. Přípravek v podobě želatinových medvídků chutná po černém rybízu. Barvu mu dodává koncentrát z mrkve a černého rybízu, neobsahuje umělá aromata a je vhodný k dlouhodobému užívání.

Hlavní složky v přípravku IvyBears Boost Energy vitaminy na energii:

  • vitaminy B6 a B12 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání, přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti a příznivě ovlivňují energetický metabolismus
  • kofein stimuluje centrální nervovou soustavu a krevní oběh, je jedním z nejznámějších přírodních stimulantů
  • taurin je derivát aminokyseliny cysteinu, účastní se řady fyziologických dějů v organismu, běžně se využívá jako přísada do energetických nápojů

Hlavní vlastnosti:

  • receptura vyvinuta odborníky
  • chutnají po černém rybízu
  • vhodné pro vegany

Dávkování

Užívejte 2 medvídky denně (ráno a večer). Maximální dávka je 10 medvídků denně. Před spolknutím dobře rozžvýkejte.


Složení

Vitamin B6 1,4 mg (100 % RHP), vitamin B12 2,5 µg (100 % RHP), niacin 0,24 mg (2 % RHP), caffeine 10 mg, taurine 30 mg v denní dávce (2 medvídci). RHP ……. referenční hodnota příjmu.

Glucose Syrup, Sugar, Gelling Agent: Pectin, Natural Flavours, Modified Starch, Acidity Regulator: Tripotassium Citrate, Acidifier: Citric Acid, 0.6% Taurine, Guarana Extract, 0.2% Caffeine, Colouring Concentrate From Carrot And Blackcurrant, Pyridoxine (Vitamin B6) Hydrochloride, Nicotinamide (Niacin), Cyanocobalamin (Vitamin B12), Glazing Agent: Carnauba Wax.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pevné stravy. Není určeno pro děti do 6 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje umělá barviva, aromata, oxid titaničitý, lepek, sóju, laktózu ani kvasnice. 100 % vegan.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.