Kosmetika

MÁDARA PEEL Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami 60 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: PEEL

Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami MÁDARA PEEL obsahuje dávku přírodních kyselin, které odstraňují odumřelé buňky z povrchu pleti. Redukuje pigmentové skvrny.

595
Ušetříte 15%

Původní cena:  699 Kč  ·  sleva 104 Kč

Nejnižší cena před slevou: 699 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA PEEL Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami 60 ml

50159266

Úvod

Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami MÁDARA PEEL obsahuje dávku přírodních kyselin, které odstraňují odumřelé buňky z povrchu pleti, vyhlazují její povrch a zanechávají ji hedvábně hebkou a hydratovanou. Rozjasňuje mdlou, unavenou pleť s vráskami i pigmentovými skvrnami, ale i zašedlou pleť bez lesku s ucpanými póry a pupínky. Zlepšuje vstřebávání a účinek dalších kosmetických přípravků. S jemnou vůní. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • rozjasňuje a osvěžuje pleť
  • odstraňuje odumřelé buňky
  • redukuje póry a pupínky
  • zanechává hedvábně jemnou pleť
  • certifikát COSMOS Natural

Použití

Naneste na čistou pleť, nechte působit 3–10 minut. Důkladně opláchněte teplou vodou, poté použijte tonikum a naneste hydratační krém. Během používání exfoliační masky se den poté vyhýbejte přímému slunečnímu záření. Denně používejte opalovací krém. Ideální na matnou, unavenou pleť, se známkami stárnutí, vráskami, pigmentovými skvrnami, nedostatkem lesku, ucpanými póry a pupínky. nepoužívejte na jemnou, přecitlivělou pokožku.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.