Doplněk stravy

Noventis Tukožroutky 50+10 kapslí

Značka: NOVENTIS

Noventis Tukožroutky obsahují extrakt artyčoku, který pomáhá udržovat optimální hladinu krevních lipidů, přispívá k dobrému trávení a k normální funkci jater.

215

Cena za 1 kus: 3,58 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Noventis Tukožroutky 50+10 kapslí

50159556

Úvod

Doplněk stravy s artyčokem. Přípravek Noventis Tukožroutky obsahuje výtažek z listů artyčoku, který pomáhá udržovat optimální hladinu krevních lipidů, přispívá ke správné funkci trávicího ústrojí a ke kontroletělesné hmotnosti. Účinky artyčoku v lidském organismu jsou dány působením látek fenolického typu, které obsahuje. Tyto látky zvyšují produkci žluči v játrech, a tak přispívají k lepšímu trávení.

Hlavní vlastnosti artyčoku:

  • podporuje normální trávení, příznivě působí na funkci jater, podporuje pročištění
  • příznivě ovlivňuje hladinu tuků v krvi
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Dospělí užívají 1-5 kapslí denně. Dětem od 3 let podávejte 1-2 kapsle denně. Zapijte sklenicí vody, kapsli nekousejte.


Složení

Extraktu z artyčoku 100 mg v jedné kapsli.

Sójový olej rafinovaný, artyčok zeleninový (Cynara scolymus, extrakt z listu min 5:1), hovězí želatina, zvlhčující látky glycerol a sorbitol, emulgátor monoglycerid kyseliny stearové, barviva E 172, E 141.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při poruchách krevní srážlivosti nebo užíváte-li jakékoliv léky ovlivňující krevní srážlivost. Užíváte-li jakékoliv léky nebo doplňky stravy, poraďte se o vhodnosti užívání tohoto přípravku se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Alergeny: sója.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.