Doplněk stravy

IvyBears Men´s Hair vlasové vitamíny pro muže 60 ks

Značka: IVYBEARS

IvyBears Men´s Hair vlasové vitamíny pro muže jsou gumoví medvídci s obsahem vitaminu C, biotinu a zinku, které blahodárně působí na kondici vlasů.

365

Cena za 1 kus: 6,08 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: IvyBears Men´s Hair vlasové vitamíny pro muže 60 ks

50160860

Úvod

Bonbónek pro vaše vlasy plný vitaminů! IvyBears Men´s Hair vlasové vitamíny pro muže obsahují komplex vitaminů B – biotin, kyselinu listovou a vitamin B12 – v kombinaci dalšími vitaminy a minerály, zvláště pak zinkem, který působí blahodárně na kondici vlasů, nehtů i pokožky. Biotin přispívá k udržení krásných a zdravých vlasů. Receptura medvídků je uzpůsobena pro muže a poskytuje komplexní výživu pro zdravý růst vlasů a nehtů. Doplněk stravy ve formě medvídků z rostlinné želatiny chutná po jablcích a je vhodný i pro vegany.

Vlasové vitamíny pro muže IvyBears doporučujeme:

  • pokud máte slabé a řídnoucí vlasy
  • pokud potřebujete vlasy vyživit
  • při problémech s nehty (lámavé, třepivé nehty)

Hlavní složky v přípravku IvyBears Men´s Hair vlasové vitamíny pro muže:

  • biotin hraje důležitou při mnoha metabolických procesech v těle, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k udržení normálního stavu sliznic, pomáhá udržet chemické vazby keratinu ve vlasech, podporuje celkové zdraví vlasů a pokožky
  • zinek je pro tělo nezbytný minerál, který podporuje imunitní systém a napomáhá ochraně buněk před oxidativním stresem, podílí se na tvorbě nových buněk, působí blahodárně na kondici vlasů, nehtů a pokožky
  • jód je důležitý pro normální činnosti štítné žlázy, přispívá k udržení dobrého stavu pokožky
  • vitamin C působí v těle jako antioxidant, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • vitaminy C, B6, B12, D, kyselina listová a zinek podporují normální funkci imunitního systému
  • kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, je důležitá pro růst zdravých tkání
  • vitamin B6 podporuje normální energetický metabolismus a přispívá k regulaci hormonální aktivity, podporuje normální funkci imunitního systému, přispívá k normální tvorbě červených krvinek

Dávkování

Užívejte 2 medvídky denně (ráno a večer). Před spolknutím dobře rozžvýkejte. Pozitivní výsledky jsou viditelné už po několika týdnech, doporučujeme však užívání alespoň 3 měsíce. Vhodné i pro dlouhodobé užívání.


Složení

Biotin 500 µg (1000 % RHP), kyselina listová 260 µg (130 % RHP), kyselina pantothenová 5,2 mg (87 % RHP), selenan sodný 70 µg (127 % RHP), jodid draselný 42 µg (28 % RHP), vitamin A 631 µg (79 % RHP), vitamin B12 6 µg (240 % RHP), vitamin B6 2 mg (143 % RHP), vitamin C 20 mg (25 % RHP), vitamin D2 10 µg (200 % RHP), vitamin E 11 mg (93 % RHP), zinek 2,7 mg (27 % RHP), cholin 40 mg, inositol 40 mg v denní dávce (2 medvídci). RHP ….. referenční hodnota příjmu.

Glucose Syrup, Sugar, Gelling Agent: Pectin, Inositol, Choline Bitartrate, Acid: Citric Acid, Acidity Regulator: Tripotassium Citrate, Modified Starch, Ascorbic Acid (Vitamin C), Colouring Concentrate Of Pumpkin, Spirulina And Apple; Natural Flavouring, Dl-Alpha Tocopherol (Vitamin E), Calcium D-Pantothenate, Zinc Citrate, Dextrose, Pyridoxine (Vitamin B6) Hydrochloride, Retinyl Acetate Powder (Vitamin A), D-Biotin, Folic Acid, Sodium Selenate, Potassium Iodide, Ergocalciferol (Vitamin D2), Cyanocobalamin (Vitamin B12), Glazing Agent: Carnauba Wax.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pevné stravy. Není určeno pro děti do 6 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje umělá barviva, aromata, oxid titaničitý, lepek, sóju, laktózu ani kvasnice. 100 % vegan.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.