Elektronika

Concept VP6040 tyčový vysavač

Značka: CONCEPT

Tyčový vysavač Concept VP6040 s teleskopickou výsuvnou tyčí a výkonným BLDC motorem vám pomůže s precizním úklidem celé domácnosti.

3 750
Doprava zdarma

O produktu: Concept VP6040 tyčový vysavač

50158301

Úvod

* Pravidla akce naleznete v záložce Příbalový leták.

Tyčový vysavač Concept VP6040 je praktickým pomocníkem do každé domácnosti. Jeho obrovskou výhodou je, že je osazen teleskopickou tyčí, která umožňuje nastavení délky vysavače v 11 krocích v rozmezí od 85 do 108 cm. Díky tomu se tento model maximálně přizpůsobí potřebám a výšce každého uživatele. S maximální délkou získáte lepší dosah a pohodlně uklidíte pod stropy nebo mezi nábytkem, zkrácenou verzi oceníte zejména během jeho uskladnění, protože zabere méně místa. Tyčový vysavač je ideální na rychlý úklid tvrdých podlah. Je osazen kartáčem z jemného mikrovlákna, který je šetrný k podlahám a zachytí veškeré nečistoty včetně miniaturních částic. Díky své lehké konstrukci se s ním dobře pracuje a úklid s ním zvládne opravdu každý.

Concept VP6040 tyčový vysavač 1 ks2

3 režimy vysávání s výdrží až 40 minut

Dobíjecí Li-Ion baterie s kapacitou 2 200 mAh dodává vysavači maximální volnost pohybu. Vybírat můžete ze tří režimů úklidu. Po spuštění pracuje na nejnižší výkon, který je vhodný na běžný úklid tvrdých podlah. Sací síla dosahuje 10 kPa a výdrž na jedno nabití až 40 minut. Na koberce a silně znečištěné povrchy doporučujeme používat maximální výkon se sací silou 20 kPa, u kterého je však nutné počítat s kratší provozní dobou. Na digitálním displeji vidíte zvolený režim i aktuální stav baterie v procentech. Nechybí ani indikátor plné prachové nádoby a zaseklého kartáče.

BLDC motor s dlouhou životností a LED osvětlení na hubici

Tyčový vysavač Concept VP6040 je osazen digitálním bezkartáčovým BLDC motorem, který je vysoce výkoný, a zároveň tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory. Podlahová hubice na vysavač je osazena LED osvětlením, díky kterému vám žádné smítko nezůstane skryté. Vysavač je vybaven kvalitním HEPA filtrem 13, což ocení zejména alergici a rodiny s malými dětmi.

Concept VP6040 tyčový vysavač 1 ks4

Několik pomocníků v jednom

Hlavní výhodou dodaného turbokartáče je, že vysává a kartáčuje současně. Ocení ho především majitelé domácích mazlíčků, protože si perfektně poradí s chlupy na sedačce, kobercích i v interiéru auta. Pomocí jednoho tlačítka získáte z tyčového vysavače v okamžiku ruční vysavač, který oceníte především při drobném úklidu. Díky praktickému příslušenství v podobě dlouhé a krátké štěrbinové hubice s kartáčkem uklidíte interiér auta, pohovku, kuchyňskou linku, zásuvky a jiná špatně dostupná místa. S použitím teleskopické trubky vysajete pohodlně i pavučiny u stropu.

Concept VP6040 tyčový vysavač 1 ks3

Hlavní vlastnosti:

  • 2v1: tyčový a ruční vysavač
  • 3 režimy výkonu
  • BLDC motor - tichý, výkonný a s dlouhou životností
  • sací síla: 10-20 kPa
  • doba vysávání na jedno nabití: 20-40 minut
  • kapacita nádoby na prach: 1 l
  • teleskopická tyč (85 do 108 cm)
  • HEPA filtr H13
  • indikátor stavu baterie (v procentech)
  • hlučnost: <76 dB
  • doba nabíjení: 4,5 h

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.