Kosmetika

SheCosmetics SheHand Parafín exfoliační peeling na ruce 75 g

Exfoliační a promašťující hrubozrnný peeling SheCosmetics SheHand vyniká příjemnou krémovou texturou, která zajistí dokonalé vyhlazení a regeneraci citlivé pokožky rukou.

NAVÍC SheCosmetics SheFoot Sůl do koupele na nohy z Mrtvého moře 55 g Při nákupu vybraných produktů značky SheCosmetics získáte NAVÍC SheCosmetics SheFoot Sůl do koupele na nohy z Mrtvého moře 55 g za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SheCosmetics SheHand Parafín exfoliační peeling na ruce 75 g

50160146

Úvod

Hebké a jemné ruce se stanou vaší vizitkou! S parafínovou kúrou ke komplexní péči o pokožku rukou je můžete mít ještě dnes. Exfoliační a promašťující hrubozrnný peeling SheCosmetics SheHand vyniká příjemnou krémovou texturou, která zajistí dokonalé vyhlazení a regeneraci citlivé pokožky rukou. Peeling obsahuje exfoliační kyselinu polyglutamovou a přírodní lufu, které v kombinaci s ostatními účinnými látkami změkčují zhrublou pokožku a kuří oka/mozoly, odstraňují drsnost a rozjasňují pokožku, aniž by způsobovaly podráždění. Krémové složení s peelingovými částečkami proto současně exfoliuje a vyživuje pokožku, účinně ji regeneruje a zlepšuje její vzhled a stav.

Hlavní vlastnosti:

  • exfoliační peeling na ruce
  • odstraňuje hrubost a rozjasňuje pokožku
  • příjemná krémová textura
  • zajišťuje dokonalé vyhlazení a regeneraci
  • exfoliuje, vyživuje a regeneruje

Složení

  • parafín má okluzivní účinek (chrání a pokrývá pokožku) a po aplikaci vytváří na pokožce znatelnou lipidovou vrstvu, která zabraňuje nadměrnému odpařování vody z pokožky
  • bambucké máslo obsahuje silný koktejl fytosterolů, vitamínů a lipidů. První volba pro suchou, podrážděnou a dehydratovanou pokožku, která potřebuje zklidnit. Nepostradatelný při všech regeneračních ošetřeních pleti.
  • ceramidy posilují, regenerují a hydratují pokožku, pokožku "uzavírají" (přes svou ochrannou bariéru nepustí do pleti škodlivé volné radikály, mikroogranismy ani alergeny) a zlepšují její pružnost
  • vitaminy E + F regenerují a pečují o pokožku, zlepšují kvalitu a strukturu pokožky
  • přírodní vyživující oleje a másla včetně oleje babassu, inca inchi a luxusního másla cupuacu
  • veganské exfoliační složky poskytují peeling, masáž, rozjasnění a osvěžení pokožky.

Použití

Peeling naneste na čistou a suchou pokožku rukou a chvíli masírujte. Peeling nechte působit po dobu 5 minut, aby pokožka mohla vstřebat promašťující a vyživující složky. Masáž zopakujte a poté pokožku důkladně opláchněte vlažnou vodou a osušte.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí při pokojové teplotě na tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.