Doplněk stravy

Additiva Glukosamin 750 mg 20 šumivých tablet

Značka: ADDITIVA

Additiva Glukosamin 750 mg obsahuje glukosamin, chondroitin, vitamín E a zinek, který podporuje udržení normálního stavu kostí. Vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

169
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Additiva Glukosamin 750 mg 20 šumivých tablet

50160138

Úvod

Additiva Glukosamin 750 mg je doplněk stravy se sladidly ve formě šumivých tablet s příchutí rybízu. Obsahuje glukosamin, chondroitin, vitamíny C a E a zinek, který podporuje udržení normálního stavu kostí. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

Hlavní vlastnosti:

  • šumivé tablety s rybízovou příchutí
  • obsahují chondroitin, glukosamin, vitamíny C a E a zinek
  • zinek podporuje udržení normálního stavu kostí

Dávkování

Jednou denně zalijte ve sklenici 1 tabletu 200 ml studené vody a po rozpuštění vypijte.


Složení

Účinné látky v 1 tabletě (4,0 g): Glukosamin sulfát – Kalium chlorid 750 mg, Chondroitin sulfát sodný 600 mg, Vitamin C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50 % RHP), Vitamin E (DL-alfa-tokoferyl-acetát) 6 mg (50 % RHP),  Zinek (citrát zinečnatý) 5 mg (50 % RHP).
Kompletní složení: regulátor kyselosti kyselina citrónová, Glukosamin sulfát – Kalium chlorid (Korýši), regulátor kyselosti hydrogenuhličitan sodný, Chondroitin sulfát sodný (Korýši, Ryby), plnivo sorbitol, kyselina L-askorbová, aroma třešňové a černého rybízu, barvivo prášek ze šťávy z červené řepy, sladidlo cyklamát sodný E 952, DL-alfa-tokoferyl acetát, citrát zinečnatý, sladidlo sodná sůl sacharinu E 954.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Doporučuje se u spotřebitelů s omezenou tolerancí glukózy kontrola hladiny krevního cukru a spotřeby inzulínu. Spotřebitelé, kteří užívají kumarinová antikoagulancia, musí být rovněž pod kontrolou. Z nedostatku údajů se nedoporučuje užívání tohoto přípravku těhotným a kojícím ženám, dětem a mladistvým. Uchovávejte mimo dosah dětí a v suchu při teplotě do 30°C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.