Kompletní krmivo

IAMS Dog Puppy Large Chicken granule 3 kg

Značka: IAMS

Krmivo IAMS for Vitality pro štěňata velkých plemen je 100% kompletní a vyvážené krmivo, které podporuje sedm znaků zdravé vitality štěněte.

295

Cena za 1 kg: 98,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: IAMS Dog Puppy Large Chicken granule 3 kg

50157699

Úvod

Krmivo IAMS for Vitality pro štěňata velkých plemen je kompletní a vyvážené, podporuje sedm znaků zdravé vitality a zajišťuje optimální růst a vývoj. Obsahuje čerstvé kuřecí maso pro výbornou chuť a kvalitu. Je bohaté na kvalitní živočišné bílkoviny, které jsou klíčové pro správný vývoj svalů a kostí. Díky vyváženému obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin podporuje zdravou kůži a lesklou srst. S prvotřídními minerály a vitamínem D zajistí pevné kosti a silné svaly, a prevencí tvorby zubního kamene. Posiluje zdraví zubů a dásní. Kombinace antioxidantů s vitamíny C a E posiluje imunitní systém, zatímco taurin a kyselina DHA podporují zdravý vývoj mozku a zraku. Vaše štěně bude nejen nadšeně chroupat každou granuli, ale bude i plné energie a radosti, protože dostává všechny potřebné živiny pro zdravý a aktivní život.


Složení

Sušené kuřecí a krůtí 24 % (včetně kuřecí 14 %), kukuřice, kukuřičná krupice, čerstvé kuřecí (6,5 %), živočišný tuk, rýže, kuřecí šťáva, sušená řepná dužina (2,8 %), rybí moučka, rybí tuk, minerální látky, sušené pivovarské kvasnice, sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,20 %). Jakostní znaky: hrubé proteiny 26 %, hrubé oleje a tuky 14 %, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,61 %, hrubé popeloviny 5,3 %, hrubá vláknina 1,6 %, vápník 1,0 %, fosfor 0,78 %, DHA 0,17 %.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.