Drogerie

Ambi Pur Merlion Flower&Spring osvěžovač vzduchu 7,5 ml

Značka: AMBI PUR

Osvěžovač vzduchu Merlion Flower&Spring Ambi Pur ničí pachy ve vzduchu a brání jejich usazování na površích. Vůni uvolňuje až 50 dnů. Nepotřebuje elektřinu.

125

Cena za 100 ml: 1 666,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ambi Pur Merlion Flower&Spring osvěžovač vzduchu 7,5 ml

50159611

Úvod

Hledáte osvěžovač vzduchu do koupelny, který ke svému provozu nepotřebuje elektřinu, ani baterie? Vsaďte na Ambi Pur Merlion Flower&Spring. Stačí umístit do místnosti, aktivovat a můžete si užívat nepřetržitou svěžest. A to až po dobu 50 dnů! Tento malý, diskrétní osvěžovač se stane vaším oblíbencem. Patentovaná technologie OdourClear účinně likviduje nežádoucí pachy. A brání jejich usazování na měkkých površích, jako jsou ručníky, závěsy, ale třeba i vana a další. Díky tomu bude vaše koupelna za všech okolností příjemným místem pro vaši rodinu i hosty.

Hlavní vlastnosti:

  • vůni uvolňuje do interiéru až po dobu 50 dnů
  • zajistí dlouhotrvající svěžest
  • likviduje nežádoucí zápach

Použití

Pro aktivaci vyklopte a pevně stiskněte, až se cvaknutím zapadne na místo. Jednu minutu po aktivaci se začne uvolňovat vůně a hladina kapaliny poklesne.


Upozornění

Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI STYKU S KŮŽÍ Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO lékaře. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Po použití vyvětrejte místnost. Obal a bezpečnostní pokyny uschovejte, dokud se výrobek nespotřebuje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.