Drogerie

Alex Leštěnka renovující na dřevo a laminát 900 ml

Značka: ALEX

Renovující leštěnka na dřevo a laminát Alex jednoduše a rychle obnovuje a chrání dřevěné a laminátové podlahy. Zabraňuje poškození povrchů a zanechává je jako nové.

125
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alex Leštěnka renovující na dřevo a laminát 900 ml

50160359

Úvod

Renovující leštěnka na dřevo a laminát Alex jednoduše a rychle obnovuje a chrání dřevěné a laminátové podlahy. Zabraňuje poškození povrchů a zanechává je jako nové. Při pravidelném používání leštěnky bude údržba podlahy daleko jednodušší. Vraťte podlaze život a zútulněte si svůj domov.

Hlavní vlastnosti:

  • chrání dřevěné a laminátové podlahy
  • zanechává lesklé povrchy
  • zjednodušuje údržbu

Složení

5-15 % polykarboxyláty, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, <5 % aniontové povrchově aktivní látky, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on, sodium pyrithione, parfémy (D-limonen, linalool).


Použití

Produkt se nanáší přímo na podlahu, neředí se. Nejprve vyčistěte povrch, přesvědčte se, že plocha, kterou chcete ošetřovat, je naprosto čistá. Aplikujte přípravek přímo na podlahu ve tvaru písmena „S“. Jemně ho rozetřete ve směru vzoru na parketách (podlaze). Pracujte po menších částech a ujistěte se, že mop je vždy vlhký. Nechte působit/uschnout asi na 15 minut, než budete znovu šlapat na podlahu. Na hodně poničené podlahy aplikujte druhou vrstvu po 24 hodinách.

Udržuje lesk dřevěných a laminátových podlah

Frekvence použití: Při pravidelném používání každé 1-2 měsíce získají vaše podlahy nový vzhled. Doporučení: Použijte mop nebo hadr na smetáku. Podlahu myjte až minimálně 24 hodin po aplikaci přípravku. Nepoužívejte na podlahy, které byly ošetřeny oleji. K čištění a péči o dřevo a laminát doporučujeme použít čistič z řady Alex, který čistí, provoní a je šetrný k ošetřované ploše.


Upozornění

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P301 + P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO: tel. 224 919 293 nebo 224 915 402. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.