Drogerie

Alex Renovátor nábytku antistatický Pomeranč sprej 375 ml

Značka: ALEX

Renovátor nábytku s antistatickým účinkem a pomerančovou vůní od značky Alex chrání a renovuje nábytek. Zabraňuje rychlému opětovnému usazování prachu.

79
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alex Renovátor nábytku antistatický Pomeranč sprej 375 ml

50160362

Úvod

Renovátor nábytku s antistatickým účinkem a pomerančovou vůní od značky Alex chrání a renovuje nábytek. Přípravek s přírodním výtažkem ze dřeva snadno a rychle čistí a chrání nábytek ze dřeva i laminátu. Jeho složení zabraňuje stárnutí a dodává při každé aplikaci viditelný lesk. Díky jeho antistatickým složkám zanechává nábytek čistší delší dobu a zabraňuje rychlému opětovnému usazování prachu.

Hlavní vlastnosti:

  • antistatický účinek
  • chrání a renovuje nábytek
  • ideální na dřevo i laminát

Složení

<5 % aniontové povrchově aktivní látky, parfémy (linalool, d-limonen), methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.


Použití

Rozprašovač nastavte do polohy ON. Nastříkejte na plochu nábytku ze vzdálenosti 20 cm a rozetřete měkkým a suchým hadříkem.


Upozornění

VAROVÁNÍ: Obsahuje Methylisothiazolinon. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. P280 Používejte ochranné rukavice. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P301+P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO: tel.: 224 919 293 nebo 224 915 402. Nepožívat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.