Úvod
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Díky zdlouhavému procesu přípravy luštěniny často v jídelníčku chybí. Vyzkoušejte variantu, která Vám nezabere víc než 10 minut! NATU Protein Pasta Fusilli jsou vyrobeny ze čtyř druhů luštěnin – z cizrny, fazolí, zeleného hrachu a červené čočky BIO kvalitě. S tmavě zelenými vřeteny vykouzlíte vizuálně i chuťově přitažlivé jídlo. Pracovat s nimi můžete jako s klasickými pšeničnými těstovinami. Pro vysoký obsah proteinů je ocení sportovci, vegani a jsou vhodnou alternativou těstovin pro osoby s intolerancí lepku.
Hlavní vlastnosti:
- vysoký obsah rostlinných bílkovin
- vysoký obsah vlákniny
- BIO kvalita
- snadná a rychlá příprava
- vhodné i pro vegany
Složení
25 % BIO mouka z červené čočky, 25 % BIO mouka ze zeleného hrachu, 25 % BIO mouka z cizrny, 25 % BIO mouka z fazolí. Může obsahovat stopy sóji.
Použití
Těstoviny vložte do vroucí osolené vody a povařte 4-5 minut. Hotové těstoviny sceďte a můžete podávat.
Připravte si rychlé a jednoduché jídlo smícháním luštěninových těstovin s česnekem, petrželkou, chilli a trochou olivového oleje. V chladných měsících můžete fusilli přidat i do zeleninových polévek nebo kombinovat s dýní a artyčoky.