Potraviny a nápoje

DietLine Sport energetická tyčinka čoko 46 g

Značka: DIETLINE

Tyčinka pro doplnění energie s vysokým obsahem vitaminů B, C, D a E. Potřeba bílkovin je kryta kvalitní mléčnou bílkovinou s vysokou využitelností.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DietLine Sport energetická tyčinka čoko 46 g

50003702

Úvod

Tyčinka pro rychlé doplnění energie při aktivním životním stylu s čokoládovou příchutí a vysokým obsahem základních vitaminů řady B, C, D a E. Výživná tyčinka s cukry a sladidly DietLine Sport obsahuje základní výživné látky ve vhodném poměru a bez nadbytku sacharidů a tuků. Potřeba bílkovin je kryta kvalitní mléčnou bílkovinou s vysokou využitelností. Je vhodným doplňkem pro všechny typy redukčních režimů.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje výživné látky ve vhodném poměru
  • zdroj dobře využitelných bílkovin
  • s vysokým obsahem vitaminů B, C, D a E

Složení

Glukózový sirup, mléčný proteinový koncentrát, mléčná čokoládová poleva (sacharóza, kakaové máslo, odtučněný mléčný prášek, kakao (min 36 %) syrovátka, máslo, mléčný prášek, emulgátor: sójový lecitin, aroma) sorbitolový sirup, kakaové máslo, fruktóza, škrob, sacharózový sirup, inulin, glukóza, odtučněný kakaový prášek, krokant, slunečnicový olej, aroma, L-cystin, vitaminový koncentrát. Energetická hodnota v jedné tyčince 46 g: 756 kJ/180kcal.


Použití

1-2 tyčinky za den. Vypijte nejméně 200 ml vody s každou tyčinkou. Dodržujte dostatečný příjem vody.


Upozornění

Není určeno dětem. Upozornění pro alergiky: obsahuje mléko, gluten, sóju. Může obsahovat rezidua oříšků.


O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.