Potraviny a nápoje

Pauza Proteinová tyčinka čokoládová příchuť 60 g

Výtečná čokoládová tyčinka pro aktivní životní styl. Rychle doplní energii a je ideální náhradou běžné svačiny. Obsahuje vysoké množství bílkovin a vlákniny.

55

Cena za 100 g: 91,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Pauza Proteinová tyčinka čokoládová příchuť 60 g

50112642

Úvod

Výtečná čokoládová tyčinka pro aktivní životní styl. Rychle doplní energii a je ideální náhradou běžné svačiny. Je vhodná k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku, s cílem zajistit tělu dostatek výživných látek s přiměřeným množstvím energie. Pauza proteinová tyčinka se sladidly poskytuje vysoké množství bílkovin a vlákniny.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá navýšit příjem bílkovin
  • obsahuje vysoký podíl vlákniny
  • nahradí běžnou svačinu

Složení

Mléčný bílkovinný koncentrát (38 %), oligofruktózový sirup, čokoládová poleva s maltitolem [kakaová pasta, sladidlo (maltitol), kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma], polydextrózový sirup, sladidlo (sorbitolový sirup), kakaové máslo, slunečnicový olej, odtučněný kakaový prášek (1,6 %), komplex minerálních látek (citrát sodný, fosforečnan vápenatý, fosforečnan sodný, chlorid draselný), aromata (obsahuje mléko). Energetická hodnota balení 60 g: 858 kJ/206 kcal.


Použití

1 tyčinka denně mezi hlavními jídly, nebo po tělesné zátěži.


Upozornění

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Upozornění pro alergiky: Obsahuje laktózu, suroviny z mléka, sojový lecitin.


O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.