Úvod
Hotové jídlo vhodné k doplnění jídelníčku bez zbytečných kalorií. Vyplní mezery, kdy není možnost připravit čerstvý pokrm. K přípravě DietLine Kuře s hráškem a zeleninou byly použity velmi kvalitní suroviny. Kuřecí maso pochází z přirozeného chovu. Křehká zelenina a hrášek nepostrádají aromatické látky. Dlouhodobá trvanlivost zajištěna šetrným procesem přípravy.
Hlavní vlastnosti:
- pomáhá dodržet kaloricky vyvážený jídelníček
- kvalitní suroviny dodávají pokrmu výtečnou chuť
- maso pochází z přirozeného chovu
Složení
Zahradní směs 58 % (hrášek 38 %, voda, brambory 11 %, mrkev 11 %, zelené fazolové lusky 11 %, cibule), grilované kuře 26 % (kuře, tapiokový škrob, glukóza, sůl), kysaná smetana, citrónová šťáva, bílé víno, řepkový olej, kuřecí bujón (sůl, aroma, kuřecí tuk, kvasnice, koření), kukuřičný škrob, sůl, česnek, cukr, tymián, pepř, bobkový list, voda, olivový olej (3,4 %), cibule, citrón 2,3 %, citrónová šťáva 1,4 %, bílé víno, vinný ocet, tymián 0,1 %, sušený česnek, pepř. Zahušťovadla: dietní rozpustné vlákniny (guma guar, xanthanová guma a karob). Energetická hodnota v jedné porci 300 g: 330 kcal/1386 kJ. Informace pro alergiky: Obsahuje mléko. Vyrobeno v závodě, kde se zpracovávají ryby.
Použití
Odtrhněte víčko do půli a ohřívejte 2 minuty v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu. V horké vodní lázni je možné pokrm ohřát za 8 minut bez odtržení víčka. Lázeň s pokrmem pak ochlaďte studenou vodou.
O značce
Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.